fatcow vs bluehost
De komende maanden komt Tamara van den Adel ons team versterken. Met name voor het zwangerschapsverlof van Marieke en de aankomende zomerperiode.
Jullie kunnen haar gaan tegen komen tijdens diensten en het spreekuur. Hieronder stelt ze zich graag aan jullie voor.

Beste zwangere en partner,

Ik ben Tamara van den Adel, verloskundige.
De afgelopen tijd heb ik in verschillende praktijken waargenomen, variërend van stadspraktijken tot dorpspraktijken. De laatste hebben toch wel mijn voorkeur en daarom ben ik blij dat ik de komende tijd hier kan werken. Persoonlijk contact met jullie als zwangeren vind ik heel belangrijk. Samen streven naar een goed verloop van de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Hebben jullie bepaalde wensen of ideeën, geef het aan.

Tot ziens op de praktijk!

Foto tamara
Foto tamara

Partners

logo-Kraamzorg-de-Waarden logo-eilanden
Elmar logo RGB 500x600 pixels 11-15 Sara-Kraamzorg-logo inpas 1 
logo dat drechtstromen
Yes Logo-Kikker Logo-PIT-rgb-web-72-dpi
moedersvoormoeders iedereenehbo
   

Contactgegevens

Buizerdstraat 4 b
3334 SB Zwijndrecht
(in Gezondheidscentrum Nederhoven)
Telefoonnummer: 078- 6103882

Voor vragen of het maken van afspraken zijn wij iedere werkdag te bereiken tijdens het telefonisch spreekuur van 13.00u tot 14.00u & op maandag t/m donderdag tussen 16.00 tot 16.30u. 

Bij spoed, ongerustheid, dringende zaken of hulp bij de bevalling zijn wij 24 uur per dag te bereiken op telefoonnummer 078-6100101. U wordt dan direct doorgeschakeld met de dienstdoende verloskundige.

Voorlichtingsavonden

In verwachting van je eerste kind? Dan is er voor jou een voorlichtingsavond over de bevalling. Als je tussen de 25 en 35 weken zwanger bent, ben je van harte welkom!

Eerstvolgende data: donderdagavond 7 juni, donderdagavond 19 juli

Je kunt je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Geef je ook even door met hoeveel personen je komt?

Volg ons ook op

twitter
facebook