fatcow vs bluehost
Vanaf 24 september komt een student bij ons stage lopen die ons prachtige vak  hoopt gaan te beoefenen; Zohra stelt zich voor: 
" Mijn naam is Zohra Anwari, ik ben 24 jaar en woon in Zwijndrecht. Momenteel zit ik in mijn laatste studiejaar van mijn opleiding tot verloskundige aan de Verloskunde Academie in Rotterdam. Vanaf 24 september t/m 2 november loop ik bij Verloskundigenpraktijk Zwijndrecht stage. Als student verloskunde vind ik het leuk om tijdens de stage zo veel mogelijk te zien en te doen. Wil je liever niet dat ik er bij ben, dan kunt u dit altijd bij mij of de verloskundige aangeven. Ik kijk heel erg uit naar deze stage en verwacht veel te leren van jullie en van jullie wonder.
Hopelijk tot snel!"

Foto-Zohra-Anwari
Foto-Zohra-Anwari

Partners

logo-Kraamzorg-de-Waarden logo-eilanden
Elmar logo RGB 500x600 pixels 11-15 Sara-Kraamzorg-logo inpas 1 
logo dat drechtstromen
Yes Logo-Kikker Logo-PIT-rgb-web-72-dpi
moedersvoormoeders iedereenehbo
 Naviva-logo-web-klein  

Contactgegevens

Buizerdstraat 4 b
3334 SB Zwijndrecht
(in Gezondheidscentrum Nederhoven)
Telefoonnummer: 078- 6103882

Voor vragen of het maken van afspraken zijn wij iedere werkdag te bereiken tijdens het telefonisch spreekuur van 13.00u tot 14.00u & op maandag t/m donderdag tussen 16.00 tot 16.30u. 

Bij spoed, ongerustheid, dringende zaken of hulp bij de bevalling zijn wij 24 uur per dag te bereiken op telefoonnummer 078-6100101. U wordt dan direct doorgeschakeld met de dienstdoende verloskundige.

Voorlichtingsavonden

In verwachting van je eerste kind? Dan is er voor jou een voorlichtingsavond over de bevalling. Als je tussen de 25 en 35 weken zwanger bent, ben je van harte welkom! Elke zwangere krijgt van ons hiervoor een uitnodiging.

Eerstvolgende data: Donderdag 18 oktober

Je kunt je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Geef je ook even door met hoeveel personen je komt?

Volg ons ook op

twitter
facebook