Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de begeleiding van je zwangerschap? Je bent van harte welkom bij ons! De eerste controle vindt plaats als je ca. 8-9 weken zwanger bent. Je kunt je al aanmelden als je net over tijd bent.

Door onderstaand aanmeldformulier in te vullen kun je je aanmelden bij onze praktijk.
Na het invullen krijg je een bevestigingsmail en kun je zelf contact opnemen tijdens ons telefonisch spreekuur om een afspraak te maken. Vaak weet niemand nog dat je zwanger bent en het is vervelend als je ons op een ongewenst moment aan de telefoon krijgt. Vandaar dat we wachten tot jij contact met ons opneemt.
Ons telefonisch spreekuur vindt plaats op werkdagen van 13.00 tot 14.00 uur. Je kunt ons dan bereiken op telefoonnummer 078 - 6 103 882

Algemeen

Nog geen 12 weken zwanger. Jouw geluk kun je delen. Mag informatrice Danielle Zwitzer van Moeders voor Moeders vrijblijvend contact met jouw opnemen? www.moedersvoormoeders.nl

Partners

     logo-Kraamzorg-de-Waarden KdE Logo
Elmar logo RGB 500x600 pixels 11-15 Sara-Kraamzorg-logo inpas 1
logo dat drechtstromen
Yes Logo-Kikker Logo-PIT-rgb-web-72-dpi
moedersvoormoeders iedereenehbo
 Naviva-logo-web-klein  

Contactgegevens

Buizerdstraat 4 b
3334 SB Zwijndrecht
(in Gezondheidscentrum Nederhoven)
Telefoonnummer: 078- 6103882

Voor vragen of het maken van afspraken zijn wij iedere werkdag te bereiken tijdens het telefonisch spreekuur van 13.00u tot 14.00u & op maandag t/m donderdag tussen 16.00 tot 16.30u. 

Bij spoed, ongerustheid, dringende zaken of hulp bij de bevalling zijn wij 24 uur per dag te bereiken op telefoonnummer 078-6100101. U wordt dan direct doorgeschakeld met de dienstdoende verloskundige.

Voorlichtingsavonden

In verwachting van je eerste kind? Dan is er voor jou een voorlichtingsavond over de bevalling. Als je tussen de 25 en 35 weken zwanger bent, ben je van harte welkom! Elke zwangere krijgt van ons hiervoor een uitnodiging.

Eerstvolgende data: Donderdag 18 oktober

Je kunt je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Geef je ook even door met hoeveel personen je komt?

Volg ons ook op

twitter
facebook