In onze praktijk lopen regelmatig studenten van de Verloskundige Academie Rotterdam mee. Dit zijn studenten die in het 1e t/m het 4e jaar van hun opleiding tot verloskundige zitten. Zij doen samen met ons of onder onze begeleiding spreekuur, bevallingen en kraamvisites.

Wij gaan ervan uit dat je er geen probleem mee hebt dat wij verloskundigen in onze praktijk opleiden. Mocht je het niet prettig vinden dat er een stagiaire aanwezig is tijdens het spreekuur, je bevalling of de kraamtijd, maak dit dat kenbaar aan ons.

Momenteel loopt er geen stagiaire mee bij ons in de praktijk.

Partners

logo-Kraamzorg-de-Waarden logo-eilanden
Elmar logo RGB 500x600 pixels 11-15 Sara-Kraamzorg-logo inpas 1 
logo dat drechtstromen
Yes Logo-Kikker Logo-PIT-rgb-web-72-dpi
moedersvoormoeders iedereenehbo
   

Contactgegevens

Buizerdstraat 4 b
3334 SB Zwijndrecht
(in Gezondheidscentrum Nederhoven)
Telefoonnummer: 078- 6103882

Voor vragen of het maken van afspraken zijn wij iedere werkdag te bereiken tijdens het telefonisch spreekuur van 13.00u tot 14.00u & op maandag t/m donderdag tussen 16.00 tot 16.30u. 

Bij spoed, ongerustheid, dringende zaken of hulp bij de bevalling zijn wij 24 uur per dag te bereiken op telefoonnummer 078-6100101. U wordt dan direct doorgeschakeld met de dienstdoende verloskundige.

Voorlichtingsavonden

In verwachting van je eerste kind? Dan is er voor jou een voorlichtingsavond over de bevalling. Als je tussen de 25 en 35 weken zwanger bent, ben je van harte welkom!

Eerstvolgende data: Donderdag 31 augustus & Woensdag 4 oktober.

Je kunt je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Geef je ook even door met hoeveel personen je komt?

Volg ons ook op

twitter
facebook