Het consultatiebureau wordt in Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht verzorgd door RIVAS. (Jeugdgezondheidszorg) Bij hen kun je terecht met je vragen en problemen over de verzorging en ontwikkeling van je baby als de kraamverzorgster vertrokken is. Tijdens je kraamtijd zal de kraamverzorgster de overdracht naar het consultatiebureau verzorgen. Ze geeft de bijzonderheden over je kindje door, zodat ze goed op de hoogte zijn van de lopende zaken. Er zal ook een afspraak gemaakt worden voor een eerste gesprek en voor de gehoortest. Een verpleegkundige van het consultatiebureau komt de eerste keer bij je thuis. Meestal is dit binnen twee weken na de geboorte van je baby. Ze komt o.a. uitleggen wat de rol van het consultatiebureau is en waar je terecht kunt met je vragen. Het consultatiebureau bevindt zich op hetzelfde terrein als het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Zwijndrecht, rechts naast de hoofdingang.

Rivas-locatie Zwijndrecht
Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Zwijndrecht
Langeweg 336
3331 LZ Zwijndrecht

Rivas-locatie Hendrik-Ido-Ambacht
Gerard Alewijnstraat 18
3341 GD Hendrik-Ido-Ambacht

Rivas Zorglijn: 0900-8440

Partners

     logo-Kraamzorg-de-Waarden KdE Logo
Elmar logo RGB 500x600 pixels 11-15 Sara-Kraamzorg-logo inpas 1
logo dat drechtstromen
Yes Logo-Kikker Logo-PIT-rgb-web-72-dpi
moedersvoormoeders iedereenehbo
 Naviva-logo-web-klein  

Contactgegevens

Buizerdstraat 4 b
3334 SB Zwijndrecht
(in Gezondheidscentrum Nederhoven)
Telefoonnummer: 078- 6103882

Voor vragen of het maken van afspraken zijn wij iedere werkdag te bereiken tijdens het telefonisch spreekuur van 13.00u tot 14.00u & op maandag t/m donderdag tussen 16.00 tot 16.30u. 

Bij spoed, ongerustheid, dringende zaken of hulp bij de bevalling zijn wij 24 uur per dag te bereiken op telefoonnummer 078-6100101. U wordt dan direct doorgeschakeld met de dienstdoende verloskundige.

Voorlichtingsavonden

In verwachting van je eerste kind? Dan is er voor jou een voorlichtingsavond over de bevalling. Als je tussen de 25 en 35 weken zwanger bent, ben je van harte welkom! Elke zwangere krijgt van ons hiervoor een uitnodiging.

Eerstvolgende data: Dinsdag 5 februari

Je kunt je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Geef je ook even door met hoeveel personen je komt?

Volg ons ook op

twitter
facebook