Tot zes weken na de bevalling ben je in principe nog onder behandeling bij onze verloskundigenpraktijk. Je kunt in die weken dus altijd telefonisch contact opnemen als je een vraag hebt of advies wilt. Ongeveer zes weken na de bevalling kan op jouw verzoek een nacontrole plaats vinden in de praktijk. De nacontrole is bedoeld voor de kraamvrouw zelf, maar natuurlijk vinden we het altijd leuk als jullie baby mee komt. 
De nacontrole is geen standaard controle. Als er bijzonderheden zijn geweest tijdens de bevalling of het kraambed, dan raden wij je soms aan om bij de gynaecoloog of bij ons een afspraak te maken voor een nacontrole. Is dit niet het geval, dan is het aan jezelf om te beslissen of er behoefte is aan een nacontrole. 
 

Partners

     logo-Kraamzorg-de-Waarden KdE Logo
Elmar logo RGB 500x600 pixels 11-15 Sara-Kraamzorg-logo inpas 1
logo dat drechtstromen
Yes Logo-Kikker Logo-PIT-rgb-web-72-dpi
moedersvoormoeders iedereenehbo
 Naviva-logo-web-klein  

Contactgegevens

Buizerdstraat 4 b
3334 SB Zwijndrecht
(in Gezondheidscentrum Nederhoven)
Telefoonnummer: 078- 6103882

Voor vragen of het maken van afspraken zijn wij iedere werkdag te bereiken tijdens het telefonisch spreekuur van 13.00u tot 14.00u & op maandag t/m donderdag tussen 16.00 tot 16.30u. 

Bij spoed, ongerustheid, dringende zaken of hulp bij de bevalling zijn wij 24 uur per dag te bereiken op telefoonnummer 078-6100101. U wordt dan direct doorgeschakeld met de dienstdoende verloskundige.

Voorlichtingsavonden

In verwachting van je eerste kind? Dan is er voor jou een voorlichtingsavond over de bevalling. Als je tussen de 25 en 35 weken zwanger bent, ben je van harte welkom! Elke zwangere krijgt van ons hiervoor een uitnodiging.

Eerstvolgende data: Dinsdag 5 februari

Je kunt je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Geef je ook even door met hoeveel personen je komt?

Volg ons ook op

twitter
facebook