image5

image5
In een team van vijf verloskundigen begeleiden wij zwangeren, barenden en kraamvrouwen.  

Met behulp van verschillende specialisaties kunnen wij complete eerstelijns zorg bieden. Wij verzorgen naast zwangerschapscontroles, bevallingen- en kraambed begeleidingen ook bloedafnames en echo's in de praktijk.

Het is de bedoeling dat je alle verloskundigen uit de praktijk een keer ontmoet op het spreekuur, zodat wij allemaal een vertrouwd gezicht voor jullie zijn als de bevalling eenmaal begint. Mocht je het op prijs stellen om wat minder verloskundigen te zien tijdens de zwangerschap horen wij dit graag van je. Wij zullen dit dan met je bespreken.Even voorstellen:

Marjoleindefinitief

Marjoleindefinitief

Marjolein Petterson
Vaste verloskundige. Je kunt Marjolein treffen op het spreekuur, tijdens je bevalling of in je kraamtijd. Marjolein maakt de termijnecho's en de liggingsecho bij 36 weken.MariekeDefinitief

MariekeDefinitief

Marieke den Breejen
Vaste verloskundige. Je kunt Marieke treffen tijdens het spreekuur, je bevalling en je kraamtijd. Marieke maakt de termijnecho's en de liggingsecho bij 36 weken.
Marieke is met verlof! Eind juli begint Marieke weer met werken.SilviaDefinitief

SilviaDefinitief


Silvia Vandeberg
Vaste verloskundige. Je kunt Silvia treffen tijdens het spreekuur, je bevalling en de kraamtijd. Silvia maakt de termijnecho's en de liggingsecho bij 36 weken.Waarnemend verloskundige
Het komt regelmatig voor dat wij werken met een waarneemster. Vaak is een waarneemster voor een langere periode werkzaam bij ons. Je kunt haar dan treffen tijdens het spreekuur, je bevalling of in je kraamtijd.
Op dit moment zijn als waarneemsters in de praktijk werkzaam:

DianneDefinitief

DianneDefinitief


Dianne Folkers

Vaste waarneemster in de praktijk.
Tijdens het spreekuur, je bevalling en de kraamtijd kun je Dianne ontmoeten.SimoneDefinitief

SimoneDefinitief


Simone Leclercq

Vaste waarneemster in de praktijk.
Tijdens het spreekuur, je bevalling en de kraamtijd kun je Simone ontmoeten. Simone maakt ook de termijnecho's en liggingsecho bij 36 wekenecho. 
Simone is met verlof! In augustus verwacht ze haar tweede kindje.

  


Foto tamara

Foto tamara

Tamara van den Adel

De komende maanden komt Tamara ons team versterken. Onder andere voor het zwangerschapsverlof van Marieke en de zomerperiode. Jullie kunnen haar tegen komen tijdens diensten en het spreekuur. Hieronder stelt ze zich graag aan jullie voor.

Beste zwangere en partner,
De afgelopen tijd heb ik in verschillende praktijken waargenomen, variërend van stadspraktijken tot dorpspraktijken. De laatste hebben toch wel mijn voorkeur en daarom ben ik blij dat ik de komende tijd hier kan werken. Persoonlijk contact met jullie als zwangeren vind ik heel belangrijk. Samen streven naar een goed verloop van de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Hebben jullie bepaalde wensen of ideeën, geef het aan.
Tot ziens op de praktijk!
joan

joan


Jo-An Hoogendijk- de Groen
De komende zomerperiode zal Jo-an ons team komen versterken.

Afgelopen jaar heb ik in deze praktijk onder andere mijn laatste stage gelopen, waardoor ik de praktijk en de populatie goed ken. Ik vind het belangrijk dat jullie wensen en behoeften centraal staan en zal me hier ook voor inzetten. Tijdens de zwangerschap, bevalling en de kraamperiode zal ik jullie verloskundige zorg verlenen.

Graag tot ziens!Partners

logo-Kraamzorg-de-Waarden logo-eilanden
Elmar logo RGB 500x600 pixels 11-15 Sara-Kraamzorg-logo inpas 1 
logo dat drechtstromen
Yes Logo-Kikker Logo-PIT-rgb-web-72-dpi
moedersvoormoeders iedereenehbo
   

Contactgegevens

Buizerdstraat 4 b
3334 SB Zwijndrecht
(in Gezondheidscentrum Nederhoven)
Telefoonnummer: 078- 6103882

Voor vragen of het maken van afspraken zijn wij iedere werkdag te bereiken tijdens het telefonisch spreekuur van 13.00u tot 14.00u & op maandag t/m donderdag tussen 16.00 tot 16.30u. 

Bij spoed, ongerustheid, dringende zaken of hulp bij de bevalling zijn wij 24 uur per dag te bereiken op telefoonnummer 078-6100101. U wordt dan direct doorgeschakeld met de dienstdoende verloskundige.

Voorlichtingsavonden

In verwachting van je eerste kind? Dan is er voor jou een voorlichtingsavond over de bevalling. Als je tussen de 25 en 35 weken zwanger bent, ben je van harte welkom!

Eerstvolgende data: woensdag 7 februari 2018, dinsdag 20 maart 2018

Je kunt je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Geef je ook even door met hoeveel personen je komt?

Volg ons ook op

twitter
facebook