Alle informatie op deze website is eigendom van verloskundigenpraktijk Zwijndrecht. De informatie op deze site is vooral bedoeld voor zwangeren woonachtig in Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht. Namen van personen, instellingen, vermeldingen van websites en telefoonnummers worden met zorg, maar onder voorbehoud van fouten, op deze site weergegeven. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Ook kunnen de verloskundigen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen voortvloeiend uit informatie van deze site.

Op deze site is slechts algemeen geldende informatie beschikbaar. Met nadruk vermelden wij dat elke zwangerschap zijn eigen specifieke omstandigheden kent. Indien u specifieke vragen heeft raden wij u aan altijd contact op te nemen met de praktijk.

Partners

     logo-Kraamzorg-de-Waarden KdE Logo
Elmar logo RGB 500x600 pixels 11-15 Sara-Kraamzorg-logo inpas 1
logo dat drechtstromen
Yes Logo-Kikker Logo-PIT-rgb-web-72-dpi
moedersvoormoeders iedereenehbo
 Naviva-logo-web-klein  

Contactgegevens

Buizerdstraat 4 b
3334 SB Zwijndrecht
(in Gezondheidscentrum Nederhoven)
Telefoonnummer: 078- 6103882

Voor vragen of het maken van afspraken zijn wij iedere werkdag te bereiken tijdens het telefonisch spreekuur van 13.00u tot 14.00u & op maandag t/m donderdag tussen 16.00 tot 16.30u. 

Bij spoed, ongerustheid, dringende zaken of hulp bij de bevalling zijn wij 24 uur per dag te bereiken op telefoonnummer 078-6100101. U wordt dan direct doorgeschakeld met de dienstdoende verloskundige.

Voorlichtingsavonden

In verwachting van je eerste kind? Dan is er voor jou een voorlichtingsavond over de bevalling. Als je tussen de 25 en 35 weken zwanger bent, ben je van harte welkom! Elke zwangere krijgt van ons hiervoor een uitnodiging.

Eerstvolgende data: Dinsdag 5 februari

Je kunt je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Geef je ook even door met hoeveel personen je komt?

Volg ons ook op

twitter
facebook