De Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen (KNOV) is de beroepsorganisatie van verloskundigen in Nederland. De KNOV behartigt de belangen van verloskundigen op o.a. beroepsinhoudelijk en juridisch gebied. Daarnaast zet zij zich in voor de bevordering en kwaliteit van de Nederlandse verloskundige zorg. Het werk van verloskundigen wordt getoetst en waar nodig verbeterd via scholing, diverse richtlijnen en kwaliteitsprojecten.
Om de kwaliteit van de werkzame verloskundigen te waarborgen, heeft de KNOV een Kwaliteitsregister voor Verloskundigen opgesteld. Alle verloskundigen in dit register werken volgens de richtlijnen van de KNOV en zijn actief in bijscholingen en professionalisering. De verloskundigen in onze praktijk zijn ingeschreven in dit kwaliteitsregister.
Meer informatie is te vinden op de site van de KNOV: www.knov.nl

Partners

     logo-Kraamzorg-de-Waarden KdE Logo
Elmar logo RGB 500x600 pixels 11-15 Sara-Kraamzorg-logo inpas 1
logo dat drechtstromen
Yes Logo-Kikker Logo-PIT-rgb-web-72-dpi
moedersvoormoeders iedereenehbo
 Naviva-logo-web-klein  

Contactgegevens

Buizerdstraat 4 b
3334 SB Zwijndrecht
(in Gezondheidscentrum Nederhoven)
Telefoonnummer: 078- 6103882

Voor vragen of het maken van afspraken zijn wij iedere werkdag te bereiken tijdens het telefonisch spreekuur van 13.00u tot 14.00u & op maandag t/m donderdag tussen 16.00 tot 16.30u. 

Bij spoed, ongerustheid, dringende zaken of hulp bij de bevalling zijn wij 24 uur per dag te bereiken op telefoonnummer 078-6100101. U wordt dan direct doorgeschakeld met de dienstdoende verloskundige.

Voorlichtingsavonden

In verwachting van je eerste kind? Dan is er voor jou een voorlichtingsavond over de bevalling. Als je tussen de 25 en 35 weken zwanger bent, ben je van harte welkom! Elke zwangere krijgt van ons hiervoor een uitnodiging.

Eerstvolgende data: Dinsdag 5 februari

Je kunt je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Geef je ook even door met hoeveel personen je komt?

Volg ons ook op

twitter
facebook