24/7 SPOEDNUMMER: 078-6 10 01 01

Silvia Vandeberg

Silvia Vandeberg

Sinds 2012 werk ik met veel plezier bij Verloskundigenpraktijk Zwijndrecht. In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Academie Verloskunde Maastricht. Hierna heb ik als verloskundige waarneemster bij verschillende praktijken in het land gewerkt. In 2014 mocht ik toetreden tot de maatschap. Het hebben van een eigen praktijk, maar ook het moederschap hebben mijn vakgebied enorm verrijkt. 

In januari 2016 is onze zoon Siem geboren en in december 2017 onze dochter Julia. Het was heel speciaal om begeleid te worden door een vriendin en vertrouwde collega’s. Beide bevallingen waren een intense en bijzondere ervaring, waar we heel positief op terugkijken. Dit gun ik elk aanstaande ouder, daar maak ik me hard voor en doe ik met veel passie. 

Het zelf mogen ervaren van alle aspecten van een zwangerschap, geboorte en kraamtijd was onvergetelijk. Wat een unieke ervaring. Het moederschap, waarvan ik nu met volle teugen van geniet, is uitdagend en inspirerend en dit alles neem ik mee in mijn dagelijkse werk. 

Om complete verloskundige zorg te kunnen bieden, heb ik in 2015 de echo- opleiding gevolgd en sindsdien maak ik met veel plezier echo’s. Verder heb ik mij gespecialiseerd in het plaatsen van spiralen. 

Ik vind het belangrijk om als verloskundige kwalitatieve & veilige zorg te bieden, maar zeker ook om tijd te maken voor onze cliënten en onze zorg op jullie behoeftes af te stemmen. Hier staan wij dan ook voor in onze praktijk. Het blijft elke keer een eer om jullie te mogen begeleiden tijdens de zwangerschap, de kraamtijd en, toch wel nog steeds het meest speciale moment, de bevalling!

Belangrijk! Update coronavirusWij kunnen er niet meer omheen, het Coronavirus verspreid zich op dit moment razendsnel.

Lees gaarne aandachtig onze handelingsadviezen en besluiten om verspreiding van het coronavirus (Covid-19) te beperken.